Britanac Alergičan Na Svog Novog Ljjubimca

Britanski doktor Geoffrey Evans (64) iz Barnslija dugi niz godinama sakupljao novac kako bi ispunio svoj veliki san da kupi sebi ""Audi A1 1.4 TFSI Sportback." Kada je uspeo da sakupi dovoljnu količinu novca oko 26.000 evra sebi je ispunio želju, ali nedugo zatim usledio je šok! Dr Evans je otkrio da je alergičan na svoj novi automobil.!

Doktor Evans koji inače doktorirao hemiju je otkrio da je zapravo alergičan na formaldehid koji se nalazi u presvlakama i plastici, koja se nalazi na instrumental tabli, a koja je katalizator ove supstance.

Čim sedne u ovaj automobil Evans dobija nepodnosiv osip po celom telu odnosno alergiju!

"Ovo je gore od noćne more. Toliko sam se nadao i želeo, a sada nemam ništa od svog novog automobila. I što je najgore moram da pijem lekove protiv alergije", izjavio je za britanski "Miror" dr. Evans

On je prethodno imao automobil Rover 211 i nije imao problema dok se nije odlučio na novi "Audi A1 1.4 TFSI Sportback."

Džefri Evans takođe ima problema sa raznim kućanskim aparatima zbog alergije kao što su šamponi, proizvodi za čišćenje ili hi-fi zvučnicima - koji uzrokuju iste simptome kao i njegov novi automobil.

Dr. Evans je pisao nemačkoj kompaniji "Audi" nadajući se da će uspeti da pronađe neko rešenje za svoj neobičan problem odnosno alergiju na svoj novi automobil.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »