Sedmični horoskop 20.03. - 26.03.2016.


Ovan: konacno mozete da odahnete kad se radi o situaciji na poslu, posebno od srijede pa na dalje. To vazi i za regularno zaposlene i za privatnike svih vrsta. Mozete ocekivati i podrsku okruzenja kad se radi o Vasim stremljenjima na ovom planu. Medjutim, ovo se ne odnosi i na ljubavno i zdravstveno polje: ozbiljna napetost sa partnerom/partnerkom, a i zdravlje Vam je vrlo osjetljivo u ovom periodu.

Bik: izbjegavajte ucestvovanje u bilo kakvom tracarenju na poslu. Vise se posvecujete drugima i njihovim potrebama, nego onima sa kojima zivite, sto nije ispravno. Budite vrlo oprezni po pitanju toga kako trosite novac, klizi Vam iz prstiju. Slobodni mogu ocekivati susret sa osobom sa kojom je moguca veza, nesklad kod zauzetih. Ne osjecate se dobro u vlastitoj kozi, smirite se da se ne bi razboljeli.

 Blizanac: necete imati razloga za zaljenje glede posla, izvjestan Vam je i dodatni dobitak. I na emotivnom planu je situacija dobra: kod slobodnih da upoznaju nekog, kod zauzetih da se rijese nesuglasice iz prethodnog perioda. Jedino o cemu morate povesti racuna jeste Vase zdravlje i da se konacno oslobodite stetnih navika.

 Rak: situacija se u globalu popravlja, posebno kada se radi o privatnicima.Takodje prilike za dodatnu zaradu, ali i Vas poriv da taj novac odmah potrosite. Na emotivnom planu zvijezde su naklonjene slobodnima i onima koji su u vezi, dok je teska situacija kod vjencanih, posebno od petka. Vrlo osjetljiv stomak.

 Lav: naglo vam raste samopouzdanje (mada i dalje smatrate da Vas ne cijene koliko bi trebalo), kao i prilike da zaradite novac. Na emotivnom planu, kao i kod Rakova, dobra sedmica za slobodne i one u vezama, ne i za vjencane. Izbjegavajte ljutu hranu uvece te gazirane napitke i nece biti vecih problema.

 Djevica: stvari idu na ruku privatnicima, ne i regularno zaposlenima kojima rutina sve teze i teze pada. Plus, vrlo ste skloni kritikovanju svega i svakoga sto Vam svakako ne olaksava, ni najmanje, situaciju. Situacija na emotivnom planu nije toliko losa ni za koga, kog god da je statusa, ako se potrudite biti takticni. Samo to i nista vise. Zdravlje dobro, osim kod hronicnih bolesnika koji mogu imati dojam da im se zdravlje pogorsava, posebno kako se sedmica bude blizila kraju.

 Vaga: stresna situacija, jer jednostavno niste ni za kakvu saradnju sa kolegama ove sedmice.Vide Vas kao vrlo arogantnu osobu. Oni u vezama nece imati vremena za suprotnu stranu, slobodni zude za seksom, oni u brakovima se tvrdoglavo drze svog stava i ne odstupaju, sto i nije najpametnije posto i sami znaju da nisu u pravu. Zdravlje, bez vecih problema.

 Skorpija: preuzmite inicijativu i usmjerite stvari u pravcu koji Vam odgovara. Privatnici, vrijeme je za nabavke i popravljanje poslovne reputacije. Popravlja se i finansijska situacija, no to nece biti naglo, vec malo po malo. Na emotivnom planu zaista tesko da moze biti vecih briga, oni u brakovima mogu racunati na iskrenu podrsku muza/zene glede svega. Dobro zdravlje.

 Strijelac: vrijeme je da pocnete ubirati plodove ranijeg truda. No to ne znaci da trebate da se prepustite lijenosti. Slobodni treba da zaborave na sve taktike, osim da budu potpuno iskreni; glatko odvijanje svakodnevice kod ostalih. Dobro zdravlje, osim kad se radi o dijabeticarima.

 Jarac: zadovoljavajuce okolnosti na poslu. Privatnici ubiru plodove u srijedu i cetvrtak, a mogli bi razmisliti i o kracem poslovnom putovanju u cilju istrazivanja neeksploatisanih trzista. Na emotivnom planu situacija ide u prilog samo onima koji su trenutno singl, kod ostalih i nisu bas najpodnosljivije okolnosti. Preporucuje Vam se strpljenje. Vase svakodnevne zivotne navike narusavaju Vase zdravlje, razmislite o tome. 

Vodolija: nezadovoljni ste radnim mjestom; privatnici se mogu suociti sa gubljenjem par klijenata zbog nezadovoljavajuceg kvaliteta proizvoda koje nudite. Nezadovoljavajuca situacija i na emotivnom planu; vjencani ce ocekivati i zahtijevati od suprotne strane da se pobrine za sve. zdravlje dobro.

 Ribe: dobra situacija na poslu, lako mozete biti i promovisani na bolje mjesto zbog svog truda. Na finansijskom polju nece biti razloga da se zalite. Dobro i na emotivnom planu, s tim da vjencani trebaju malo da kontrolisu svoj temperament, a oni koji su singl vagaju i razmisljaju o vise raspolozivih opcija za ulazak u vezu. Zdravlje bez vecih problema, osim moguceg lakseg gastritisa

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »