Nije Dolazio Na Posao Nekoliko Godina

Zanimljiva stvar desila se u Španiji... 
Španski državni službenik Hoakin Garsija moraće da platiti kaznu u iznosu od 27.000 eura zbog toga što se nije pojavljivao na poslu skoro šest godina.


Njegovo odsustvo je primećeno tek kada je trebalo da mu bude uručena nagrada za dugogodišnju službu, prenose ovu zanimljivu vest lokalni mediji

69-godišnji državni službenik Hoakin Garsija radio je na nadgledanju izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, a u međuvremenu se čak i penzionisao.

Garsija je demantovao ove navode i rekao da je žrtva maltretiranja.Međutim španski sud bio je drugačijeg mišljenja pa je doneo sudsku odluku kojom je naložio Garsiji da plati kaznu.

Garsija je dobio 37.000 evra godinu dana pre oporezivanja od vodovodne kompanije u Kadizu. Iznos izrečene kazne je ekvivalentan jednogodišnjoj plati nakon oporezivanja, što je i najveći iznos koji kompanija legalno može da povrati.

Prema saznanjima suda kome je dodeljen ovaj čudan slučaj, uprkos tome što se kancelarija direktora kompanije nalazi neposredno preko puta kancelarije Hoakina Garsije, šef ga, navodno, nije viđao godinama.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »