Dogovoren meč: Sprema se okršaj Leicestera i Barce!




Nakon iznimne sezone u Premiershipu, Leicester City i prije početka novog izdanja Lige prvaka imat će priliku zaigrati s Barcelonom, na prijateljskom turniru u Irskoj tijekom ljeta...


Leicester je jako blizu osiguranju plasmana u Ligu prvaka, a možda i titule prvaka Engleske. Mali klub ima čak 16 bodova prednosti ispred petoplasiranih West Hama i Manchester Uniteda pa je plasman u elitno klupsko nogometno natjecanje gotovo siguran.

Tamo bi se 'lisice' mogle naći u skupini s najjačim klubovima Europe, od kojih Barcelona trenutno izgleda najimpresivnije, a s Kataloncima će Vardy, Mahrez i društvo imati priliku igrati i ranije.

Naime, dogovoren je prijateljski dvoboj 3. kolovoza u Stockholmu. Bit će to dobra prilika senzaciji Premiershipa da odmjeri snage s klubom koji je na još puno višoj razini od engleskih rivala s kojima su se 'lisice' navikle sastajati. 

Turnir je u sklopu International Champions Cupa, natjecanja koje će se održavati tijekom ljeta diljem svijeta, od Australije i Azije preko Europe pa sve do Amerike. Nekoliko dana ranije Leicester će u SAD-u igrati i protiv PSG-a, a Barca još igra sa Celticom i Liverpoolom.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »