Koja je vaša boja?

Bik privlači zelenom i belom bojom, Rak belom i plavom, Šorpija tamno crvenom, Vodolije tirkiznom... 

OVAN 
Crvena boja- je vaše obilježje, obucite crveno uvijek kada počinjete nešto novo u životu. Ona ubrzava vaš rad srca a ubrzaće i rad srca onih koje želite u svom životu. Žutu i narandžastu, kao i sve nijanse sunca, poželjno je da imate na sebi kada vam je potrebno samopouzdanje. Ove boje vam donose uspjeh. Izbjegavajte crnu i zelenu boju. 

BIK 
Zelena i zemljane boje su ovom znaku potrebne kada želi stabilnost , mir i dobro zdravlje. Bela i smaragdna boja Bikovima pojačava efikasnost, donosi popularnost i uspjeh. Izbjegavajte crvenu i tirkiznu boju. 

BLIZANAC 
Žuta boja je obilježje vaše spontanosti i vesele prirode, obucite žuto kada želite da naglasite samopoštovanje i da privučete pažnju. Ona pojačava dobro raspoloženje i stimuliše mentalne aktivnosti. Izbjegavajte plavu. 

RAK 
Bijela boja je vaše obilježje, ona otkriva vašu nježnu i suptilnu prirodu. Plava boja vam donosi uspjeh i poželjno je da je imate na sebi kada očekujete nešto veliko, kao i za smirenost, zdravlje i izlječenje. Izbjegavajte crvenu i crnu boju. 

LAV 
Žuta, narndžasta, kao i sve nijanse sunca. Ove boje daće vam energiju i donjeće vam stabilnost, zdravlje i uspjeh na svim poljima. Izbjegavajte tirkiznu i crnu boju. 

DJEVICA 
Žuta boja je boja koja pojačava vaše mentalne aktivnosti i unosi radost u vaš život. Poželjno je da je imate na sebi kada ste loše volje ili kada vam je imunitet u padu. Isto tako i kada želite da budete primećeni. Zemljane boje su za mir i stabiljnost. Izbjegavajte zelenu i plavu. 

VAGA 
Zelena boja za mir, harmoniju i ljubav. Crna boja za stabilnost i za sve stvari za koje želite da u vremenu traju. Izbjegavajte crvenu, žutu i narandžastu. 

ŠKORPIJA 
Crvena, tamno crvena, boja višnje. Ovo su boje kojima Škorpija može da privuče pažnju, boje koje joj pojačavaju energiju. Tirkiz je poželjno da imate na sebi kada želite da pojačate svoju efikasnost i brzinu. Izbjegavajte bijelu i zelenu boju. 

STRIJELAC 
Sve nijanse plave boje. Boje neba i boje mora, donose Strijelcu jednu neophodnu širinu i prostor, smirenost i stabilnost. Ovo je boja koja donosi uspjeh. Izbjegavajte žutu boju. 

JARAC 
Crna boja je obilježje ovog znaka. Poželjno je da je imate na sebi kada vam je potrebna stabilnost i trajnost u vremenu. Crvena boja unosi borbenost, potrebu da istrajete i pobedite pa je nosite svaki put kada želite uspjeh. Izbjegavajte bijelu i plavu boju. 

VODOLIJA 
Tirkizna boja je vaše obilježje. Poželjno je da je imate na sebi kada želite mir i harmoniju, ona stimuliše vaše mentalne aktivnosti i urođenu originalnost. Izbjegavajte žutu i narandžastu boju.

RIBE 
Ljubičasta boja je vaše obilježje, ona otkriva vašu romantičnu i senzibilnu prirodu. Ona pojačava vašu spiritualnost i kreativnost. Plava boja vas smiruje i opušta, kao i zelena koja je dodatno i za ljubav. Izbjegavajte žutu boju.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »