Vozila se sa stablom zabijenim u prednji deo automobila!


Merijen Kristi iz Ilinoisa je malo više popila, tako da tokom vožnje ona nije ni primetila da vozi drvo od 4,5 metra na prednjem delu svog automobila!



Policija u Rozelu, u američkoj državi Ilinois, imala je jednu od najbizarnijih policijskih potera do sada .

Policajci su u Rozelu zaustavili Merijen Kristi (54) koja je vozila 12 godina star automobil marke "Linkoln" sa stablom od 4.5 metra dužine zabijenim na prednji deo haube. Iako su se u trenutku nesreće na automobilu aktivirali vazdušni jastuci a prednji deo teško oštećen, ona je nastavila da vozi sa iščupanim drvetom kao da se ništa nije dogodilo.

Policjacima koji su došli po pozivu ona je rekla da se ne seća kako se tu našlo Policija je posle ustanovila da je Merijino vozilo udarilo u drvo u susednom gradu Schaumburgu

Policajac koji je napisao prijavu rekao je da je stojeći van automobila mogao da oseti miris alkohola pa joj je uradio test na kojem je pokazano da je u teško alkoholiziranom stanju te ju je odmah priveo i optužio za vožnju u alkoholisanom stanju.

Na svom službenom profilu na Fejsbuku, lokalna policija je objavila fotografije i vest i dodala: "Ovo je još jedan razlog zbog kojeg ne smete da pijete i vozite!".

Nju je zapravo prijavila prolaznica, a Merijen se zbog ove lude vožnje moraće se pojaviti na sudu u aprilu mesecu.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »